Altunelma Şehit Ömer Erüstün Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://altunelmaoo.meb.k12.tr
Adres : ALTINELMA MAH. MUSTAFA TAŞ CAD. NO 42 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, her alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, günün teknolojisini kullanarak eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen kurum olmak.
BAŞARILAR : Okulumuz 2017 TEOG sınavında ilçe 1.si olmuştur. 6 öğrencimiz Fen Lisesine,3 öğrencimiz And.Lisesine ve 3 öğrencimiz de Sağlık Meslek Lisesine yerleşmiştir.

Servis : 4 Adet Taşımalı Öğrenci Servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Okulumuza ilçe merkezinden ulaşım öğretmen servisi,dolmuşlar ve halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Altunelma Mahallesi Afşin ilçesine yaklaşık 15 km mesafede bulunan bir mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 15 km, il merkezine ise yaklaşık 140 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz kız ve erkek voleybol takımları ilçe turnuvasında derece almışlardır.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları : Uçurtma Şenliği,Ramazan yardım kolisi, Altunelma İO olarak Farkındayız Etkinliği,İnci Okul Gazetesi çalışmaları yapılmaktadır.
Diğer Hususlar : Okulumuz Beyaz Bayrak Sertifikasına sahiptir. Okulumuzda